Driver du ett svenskt företag på Solkusten i Spanien?

Vi på Sway Sourcing kan idag erbjuda dig och ditt företag hjälp när ni behöver rekrytera ny personal till Solkusten. Personerna kanske redan är på plats i Spanien eller bor i Sverige men ser fram emot att byta både jobb, miljö och livsstil. Oavsett om ni letar efter en och just den perfekta kandidaten eller om ni ska utöka er personalstyrka vid uppstart av ett nytt kontor på Solkusten kan vi på Sway Sourcing hjälpa er att skapa den rätta kravprofilen.

Att stå inför ett nuläge att behöva rekrytera borde vara ett av de mest spännande uppdrag du som arbetsgivare kan ha. Då finns en möjlighet att se över verksamheten och det behov av kompetens som ditt företag och arbetsplats har. Det kan vara en öppning för att åter få tillfälle att sätta ord på företagets vision och mål.

Men ibland kan behovet att behöva rekrytera komma plötsligt eller försvåras av att kandidater med rätt profil och kompetens verkar svår att hitta. Kanske har du som ansvarig för tillsättning av personal inte den tid som krävs för att hitta rätt person. Då kan vi hjälpa dig! Vi tror på ett samarbete med tät kontakt och en kundservice som gör att ni vill vända er till oss igen vid det tillfälle ni åter behöver rekrytera personal till ert företag.

Sway Sourcing har många år inom bemanning och rekrytering med oss, både som företagsägare och anställda. Dessutom har alla anställda hos oss alla haft nyfikenhet, lust och mod för att själva göra denna resa. Det gör att vi både har den kunskap och den erfarenhet som krävs för att göra ett jobb som ger snabba resultat och får fram de bästa matchningarna mellan er och kandidaterna.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.