Jag söker jobb

Vilken spännande tid du som söker jobb har framför dig! Vi på Sway Sourcing arbetar efter visionen ”Ju bättre vi får lära känna er, desto bättre blir vår rekrytering” och detta gäller även för de kandidater vi möter i vårt arbete. Vi vill lära känna dig, lyssna till den kompetens du har och de personliga egenskaper som du tänker är viktiga för ditt kommande jobb och uppdrag. Hos oss blir dina ansökningar aldrig slentrianmässiga utan din kompetens och dina personliga egenskaper kommer att matchas med det företag som bäst passar med dig.

Några bra saker att ha med i och att tänka på till ditt CV är:

Att sammanfatta din kompetens, ditt mål och din drivkraft: Vad kan du? Vad vill du? Vad driver dig i jobbet?

Att tydliggöra vad dina jobberfarenheter innefattat och ta fram det som passar för det yrke eller den bransch som du söker jobb inom nu: Som XX arbetade jag med att…

Att hålla dig till det viktigaste: En riktlinje är ett cv som är en A4-sida lång. De tre senaste arbetsgivarna är mest relevant, den högsta avslutade utbildningen samt övriga utbildningar som du tycker skulle tillföra jobbet något, är bra att skriva med.

Övrig arbetslivserfarenhet: Här får du chansen att ta med jobb som beskriver dig och den medarbetare du kan komma att vara.

Var noggrann: Se över din stavning och tänk på att ditt cv ska vara lätt att överblicka. Kom ihåg att skriva dina kontaktuppgifter.

Var uppriktig: Målet är att den som läser ditt cv också ska anställa dig.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.