Sway Sourcing

Sway Sourcing är det unga, pigga och moderna företaget som tror på ett samarbete med tät kontakt och en kundservice som gör att ni vill vända er till oss igen om ni behöver rekrytera på nytt eller om du söker ett nytt uppdrag.

Vi hjälper företag att rekrytera eller hyra in den personal som med sin kompetens matchar bäst med behov och förutsättningar som finns just idag. Vi hjälper även kandidater att matcha sin kompetens med nya, spännande uppdrag.

Vi strävar efter att vara landets bästa rekryteringsföretag och det företag som bäst matchar kandidater med uppdrag vid uthyrning och rekrytering. Vår kontakt är snabb och ni behöver aldrig vänta länge på att vi ska återkoppla till er om hur processen går.

Vi arbetar efter visionen ”Ju bättre vi får lära känna er, desto bättre blir rekryteringen” oavsett om ni är företag eller om du är kandidat.

Vi kan rekrytering

Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen och goda matchningar mellan företag och kandidat. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång hos er.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.