Varför ta hjälp av rekryteringsföretag?

Att stå inför ett nuläge att behöva rekrytera borde vara en av de mest spännande uppdrag en arbetsgivare kan ha. Du har möjlighet att åter se över din verksamhet och det behov av kompetens som din arbetsplats har. En öppning för att sätta ord på företagets vision och mål kommer när du ska beskriva vad det är man som medarbetare kan förvänta sig av sin nya arbetsgivare.

Ofta sker behovet av att rekrytera plötsligt. Andra saker får sättas åt sidan eller skjutas fram i kalendern. Inte helt ovanligt är det att man som chef, i ansvaret att arbetsplatsen har personal med rätt kompetens, är den som får jobba extra under rekryteringsprocessen.

Ibland har man tur och har ett nätverk där man känner en person man arbetat med förut, vilket är ett säkert kort men kanske inte ger företaget den skjuts framåt som man önskat av nuläget. Ibland kanske du tagit folk från andra företag och därmed riskerat en kylig stämning på nästa branschmöte.

Sway Sourcing har tiden för att rekrytera och ser det som vårt huvudfokus att hjälp dig och ditt företag att hitta en diamant på arbetsmarknaden. En grundlig del handlar om att skapa en bra verksamhets- och behovsanalys där vi tillsammans ser till de kompetenser er verksamhet har behov av. Redan i urvalsprocessen av sökande ligger vårt fokus på kompetenser som matchar ditt behov.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.